Gratis proefles aanvragen

Gratis proefles aanvragen

Zeker weten of personal training iets voor jou is? En of het sporten bij Maree Wever geschikt is voor jouw doelen? Laat dan hieronder je gegevens achter en samen plannen we een gratis proefles. Onder juiste begeleiding en een fijne sfeer maken we er een leuke proeftraining van en weet je precies wat je kan verwachten. Heb je al een eerste proefles gehad en wil je je aanmelden voor nieuwe trainingen? Dan kan je hier strippenkaarten aanschaffen. 

  • Persoonlijke kennismaking: Tijdens je proefles zullen we de tijd nemen om je te leren kennen, je fitnessdoelen te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden die je hebt over de trainingen en diensten.

  • Op maat gemaakt programma: Ik zal een trainingssessie samenstellen die is afgestemd op jouw individuele behoeften en fitnessniveau. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, we zorgen ervoor dat de training uitdagend en effectief is.

  • Professionele begeleiding: Tijdens de proefles zal ik als gekwalificeerde trainer je begeleiden en ondersteunen om ervoor te zorgen dat je de juiste technieken gebruikt en het meeste uit je training haalt. We zijn er om je te motiveren en te inspireren om je grenzen te verleggen.

  • Sfeer en motivatie: Bij Maree Wever Personal Training geloven we in een positieve en ondersteunende omgeving waarin je je op je gemak voelt en gemotiveerd wordt om je best te doen. Ik sta altijd voor je klaar om je te helpen en aan te moedigen.

Wij versturen niet ongevraagd nieuwsbrieven of spam. Je gegevens zijn veilig.
gratis proefles maree wever