Prijzen

Prijzen Maree Wever

Lidmaatschappen personal training

Hoe vaak wil je trainen? 1, 2 of 3 keer per week? Bij Maree Wever coachting kan het allemaal. Iedere week werken we samen aan jouw doelen. De trainingen duren 60 minuten en worden naar jouw wensen ingevuld. Zo worden de trainingssessies lekker afwisselend om het leuk te maken en houden. Bekijk op deze pagina ‘prijzen Maree Wever’, waarvoor jij aan de slag kan.

Prijzen

Lidmaatschappen personal training

Hoe vaak wil je trainen? 1, 2 of 3 keer per week? Bij Maree kan het allemaal. Iedere week werken we samen aan jouw doelen. De trainingen duren 60 minuten en worden naar jouw wensen ingevuld. Zo worden de trainingssessies lekker afwisselend om het leuk te maken en houden.

Eerlijk fit worden

Als personal trainer in Borger streeft Maree Wever naar het leveren van hoogwaardige diensten die zowel effectief als betaalbaar zijn. Bij Maree Wever begrijpen we dat het streven naar een gezondere levensstijl en het behalen van fitnessdoelen gepaard kunnen gaan met budgettaire overwegingen. Daarom hanteren we concurrerende prijzen om onze cliënten toegang te bieden tot persoonlijke training van topkwaliteit zonder de bank te breken.

Eerlijk fit worden

Bij Maree Wever coaching geloven we dat investeren in jouw gezondheid en welzijn een van de beste investeringen is die je kunt doen. We streven ernaar om onze cliënten te ondersteunen op hun reis naar een gezonder, gelukkiger en fitter leven, en we doen dit met betaalbare tarieven en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Maree Wever jou kan helpen de fitnessdoelen te bereiken.

Voor een nauwkeurige prijsopgave en om meer te weten te komen over onze beschikbaarheid, nodigen we geïnteresseerden uit om contact met ons op te nemen. We staan klaar om vragen te beantwoorden, een intakegesprek te plannen en een plan op maat te maken dat past binnen jouw budget en schema.
Maak meteen een vrijblijvende afspraak bij Maree in haar sportschool in Borger en we kijken samen naar de mogelijkheden! Via de app en website van Virtuagym kan je eenvoudig je progressie bijhouden een les boeken en betalen.

fit coaching drenthe